POJIŠTĚNÍ

Povinné ručení, které lze kdykoliv vypovědět

Pojišťovna Wüstenrot zavedla u povinného ručení inovace, které se...

Povinné ručení, kterélze kdykoliv vypovědět

Pojišťovna Wüstenrot zavedla u povinného ručení inovace, které se na standardy českého pojistného trhu poměrně vymykají. Jedna z nich je obdržení bonus 30 % za bezeškodní průběh pouze po 2 letech provozování motorového vozidla a dále v oblasti povinného ručení důležitou vlastnost a to kdykoliv možné vypovězení pojistné smlouvy. 

Tato vlastnost, kdy vás pojišťovna nesvazuje je velmi lukrativní a přitom Wustenrot je znám jako pojišťovna, která dlouho době se drží v nízké cenové hladině a má dobrý zvuk u svých klientů. 

Produkt od pojišťovny Wustenrot se jmenuje ProAuto a je určen řidičům, kteří nemají žádné bonusy, tj. měsíce za bezeškodní průběh pojištění. Tito řidiči, mají možnost již po dvou letech bez zavinění dopravní nehody dosáhnout bonus 30% na povinném ručení. Běžná doba kdy je takto velký bonus dosažen je většinou okolo šesti let. Po 120 měsících bez zavinění nehody budete pak využívat maximální 60% bonus.

Nejdůležitější vlastností u nových smluv povinného ručení u Wüstenrotu je, že lze smlouvu ukončit okamžitě. Toto žádná jiná pojišťovna nemá ve své nabídce. Povinné ručení lze vypovědět kdykoliv bez jakýchkoliv dalších poplatků. Není nutné jako u ostatních pojišťoven čekat do doby výročí smlouvy. Celý proces funguje velice jednodušše - vyplníte a podepíšete příslušný formulář a pak již jen zašlete na uvedenou adresu pojišťovny Wüstenrot. Pojišťovna vaší smlouvu do 8. dnů ukončí. 

Připojištění

Dále pojišťovna Wüstenrot kromě těchto dvou nových vlastností ke svým produktům také nabízí širokou škálu připojištění. Například vyšší pojistnou připojištěním úrazu a rozšířených asistenčních služeb vztahujících se i na poruchy způsobených pochybením řidiče.  Pokud jste již klienti Wüstenrotu dostanete slevu 10% a asistenční služby zdarma. Pokud máte pojištění 3 a více vozů dostanete nadstandartní multibonus.

Snadné pojištění bez starostí

Při sjednává tohoto nového druho pojištění od Wustenrotu Vám stačí několik minut. V naší kalkulačce přehledně porovnáte povinného ručení pro rok 2020, snadno srovnáte a uzavřete. Kalkualce a porovnání povinného ručení je velmi jednoduché a můžete ho uzavřít samostatně online nebo s telefonickou podporou jedním z našich specialistů na pojištění. Obratem Vám také zašlem smlouvu, zelenou kartu a uvedené dárky.

  • Sdílet článek:

POJIŠTĚNÍ

Chování účastníků dopravní nehody

 Naprostá většina řidičů, téměř 82 %, v průzkumu uvádí...

POJIŠTĚNÍ

S cizím autem do ciziny, aneb co si v takovém případě ohlídat

Chystáte se na dovolenou firemním vozem, autem z autopůjčovny nebo výkonným bourákem vašeho švagra? S tímto způsobem dopravy se pojí určité administrativní povinnosti. Co zařídit, když se chystáte s cizím autem na dovolenou?

POJIŠTĚNÍ

Jaké zabezpečení proti krádeži auta se vyplatí?

Kromě vynikajícího piva a známého českého skla je naše vlast bohužel známá i vysokým počtem krádeží. V celosvětovém měřítku jsme v první třicítce v počtu ukradených aut. Posvítili jsme si na to, jak by mělo vypadat efektivní zabezpečení proti krádeži auta.

Napište nám