POJIŠTĚNÍ

POVINNÉ RUČENÍ 2016

K povinnému ručení dárky jako LED žárovky zdarma...

Povinné ručení 2016

K povinnému ručení LED žárovky zdarma v ceně 500 Kč, 100 Kč na parkování na letišti, 500 Kč na asistenční služby a 25 % sleva na produkt AutaČesky.  

O uzavření povinného ručení bylo na našem portále v loňském roce velký zájem a proto povinne-ruceni.tv bude stále i v roce 2016 nabízet nejvýhodnější nabídky povinného ručení, které bude nejen za nejlepší cenu s nejvhodnějšími parametry, ale také doplněno hodnotnými dárky a službami navíc. Nabízíme například povinné ručení na motorové vozidlo, které s nejlevnějším tarifem je za cenu 619 Kč, což je v současnosti nejlevnější povinné ručení na trhu. 

Co vše má vliv na cenu povinného ručení?

Jak už jsme několikrát popisovali, tak na cenu povinného ručení má vliv značné množství faktorů a u každé pojišťovny mají tyto faktory různou váhu. V podstatě hlavní faktory ceny povinného ručení jsou vlastnosti motorového vozidla, jako objem a výkon motoru a výrobce.

Dále značný vliv mají pojistitelovi údaje jako je věk, bydliště a hlavně bezeškodní průběh - bonusy/malusy, což je počet měsíců, kdy řidič platil povinné ručení a neměl žádnou  nehodu. Pojistitelé mohou takto získat až 65% slevu na povinném ručení. Za každou nehodu se pak odčítají měsíce bezeškodního průběhu a sleva na povinné ručení je menší.

Pojišťovny tedy odměnují zodpovědné řidiče, kteří jezdí bez nehod a riziko vzniku pojistné události je u nich malé.

Vyzkoušejte také porovnání dalších produktů povinného ručení v naší nabídce:

Pojištění motocyklu

  • Nejlevnější povinné ručení motocyklů. Sleva až 80 %.

Srovnání cen povinného ručení 2016

Srovnáváme nabídky povinného ručení pojišťoven, nabízíme desítky různých typů povinného ručení. Dovedeme také poradit s výběrem povinného ručení na základě našich zkušenností s jednotlivými pojišťovnami.

Výhodnější nabídky než u konkurence

Ceny povinného ručení pojišťoven jsou ve všech srovnávačích nastaveny stejně. Ačkoliv konkurence často tvrdí, že má levnější ceny, není to pravda. Náš srovnávač povinného ručení jako jediný na trhu k pojistce dává ještě navíc hmotné věci, které se hodí pro každého jako například výkonné LED žárovky. Podívejte se, o kolik méně můžete za povinné ručení platit:

Rychle hotové a bez starostí

Pouze několik minut Vám stačí na sjednání nového a výhodnějšího povinné ručení. Porovnání povinného ručení je velmi jednoduché a můžete ho uzavřít samostatně online nebo s telefonickou podporou jedním z našich specialistů na pojištění. Obratem Vám také zašlem smlouvu, zelenou kartu a uvedené dárky.

  • Sdílet článek:

POJIŠTĚNÍ

Chování účastníků dopravní nehody

 Naprostá většina řidičů, téměř 82 %, v průzkumu uvádí...

POJIŠTĚNÍ

S cizím autem do ciziny, aneb co si v takovém případě ohlídat

Chystáte se na dovolenou firemním vozem, autem z autopůjčovny nebo výkonným bourákem vašeho švagra? S tímto způsobem dopravy se pojí určité administrativní povinnosti. Co zařídit, když se chystáte s cizím autem na dovolenou?

POJIŠTĚNÍ

Jaké zabezpečení proti krádeži auta se vyplatí?

Kromě vynikajícího piva a známého českého skla je naše vlast bohužel známá i vysokým počtem krádeží. V celosvětovém měřítku jsme v první třicítce v počtu ukradených aut. Posvítili jsme si na to, jak by mělo vypadat efektivní zabezpečení proti krádeži auta.

Napište nám