POJIŠTĚNÍ

Jak získáte nejlevnější havarijní pojištění?

Říká se, že nejlevnější pojištění nemusí být zároveň i to nejlepší. Naštěstí dnes máme možnost si jednotlivé nabídky pojišťoven v klidu zvážit a porovnat. Pojištění online nese mnoho výhod, které ušetří vaši kapsu.

Říká se, že nejlevnější pojištění nemusí být zároveň i to nejlepší. Naštěstí dnes máme možnost si jednotlivé nabídky pojišťoven v klidu zvážit a porovnat. Pojištění online nese mnoho výhod, které ušetří vaši kapsu. Nemusíte už dlouhé hodiny sedět u počítače a s papírem a tužkou v ruce složitě vyhledávat informace o jednotlivých produktech. Novým pomocníkem v této oblasti je tzv. srovnavač povinného ručení, který najdete na většině stránek zabývajících se pojištěním vozidel. Stejně tak si ho můžete vyzkoušet i u nás, na www.povinne-ruceni.tv

Srovnávač je nestranný. Ukazuje nám holá fakta, ze kterých si můžeme vybrat nabídku pro nás nejvýhodnější. Postačím nám k tomu pouze údaje z technického průkazu. Online kalkulačka povinného ručení nám vypočítá cenu a můžeme porovnávat

Tím to však nekončí. Máte šanci na získání ještě lepší ceny. Pojišťovny nabízejí mnoho akčních slev a výhod. Velmi oblíbený je bonus pro dobré řidiče, který dává pojišťovna až ve výši 5% slevy z pojistného za každý rok bez nehody.

Pokud máte povinné ručení a sjednáte si k tomu i havarijní pojištění, vyjde vás to levněji. Pokud i celá vaše rodina začne využívat kvalit vaší pojišťovny, můžete získat nárok až na poloviční slevu.

Málokdo ví, že i sezóna hraje roli. Akční nabídky jsou k dostání převážně na jaře a na podzim. Před prázdninami a v zimě bývá totiž poptávka největší.

  • Sdílet článek:

POJIŠTĚNÍ

Chování účastníků dopravní nehody

 Naprostá většina řidičů, téměř 82 %, v průzkumu uvádí...

POJIŠTĚNÍ

S cizím autem do ciziny, aneb co si v takovém případě ohlídat

Chystáte se na dovolenou firemním vozem, autem z autopůjčovny nebo výkonným bourákem vašeho švagra? S tímto způsobem dopravy se pojí určité administrativní povinnosti. Co zařídit, když se chystáte s cizím autem na dovolenou?

POJIŠTĚNÍ

Jaké zabezpečení proti krádeži auta se vyplatí?

Kromě vynikajícího piva a známého českého skla je naše vlast bohužel známá i vysokým počtem krádeží. V celosvětovém měřítku jsme v první třicítce v počtu ukradených aut. Posvítili jsme si na to, jak by mělo vypadat efektivní zabezpečení proti krádeži auta.

Napište nám