POJIŠTĚNÍ

Informace o provozovateli

Informace o provozovateli: podle § 21 zákona č. 38/2004 Sb., o pojišťovacích zprostředkovatelích a samostatných likvidátorech pojistných událostí a o změně živnostenského zákona Tento web provozuje makléřská společnost Credit & Hypo Consult s.r.o. s licencí od ČNB Pojišťovací agent a Pojišťovací makléř.

[Logo CAHC]

Informace o provozovateli:
podle § 21 zákona č. 38/2004 Sb., o pojišťovacích zprostředkovatelích a samostatných likvidátorech pojistných událostí a o změně živnostenského zákona
Tento web provozuje makléřská společnost Credit & Hypo Consult s.r.o. s licencí od ČNB Pojišťovací agent a Pojišťovací makléř. 

Právnická osoba: 

obchodní firma: Credit & Hypo Consult s.r.o.
sídlo: Příbramské nám.498/2, 460 01 Liberec 1
IČO: 28748000
DIČ: cz28748000
zápis v OR: vedeno u KOS Ústí nad Labem oddíl C, vložka 30575,osoba zapsaná v OR: Ing. Tomáš Langer, Tomáš Chupek
zápis do registru pod číslem: 148425PA(Agent), 148426PM(Makléř)
den zahájení činnosti: 23.11.2011
odpovědný zástupce pojišťovacího agenta/makléře, který odpovídá za uzavírání pojistných smluv: Ing. Tomáš Langer

§ Zápis společnosti Credit & Hypo Consult s.r.o. v registru pojišťovacích zprostředkovatelů lze ověřit ve Finančním zpravodaji a na internetových stránkách ČNB.
§ Credit & Hypo Consult s.r.o. nemá u žádné pojišťovny přímý nebo nepřímý podíl na hlasovacích právech a kapitálu, s kterými má být pojištění sjednáno, převyšující 10%.
§ Žádná pojišťovna, se kterou má být pojištění sjednáno, nebo osoba ovládající dané pojišťovny nemají přímý nebo nepřímý podíl na hlasovacích právech a kapitálu společnosti
Credit & Hypo Consult s.r.o., převyšující 10%.
§ Stížnost na společnost Credit & Hypo Consult s.r.o. jakožto pojišťovacího agenta/makléře lze podat ústně nebo písemně naČNB, Na Příkopě 28, Praha 1, zelená linka 800 160 170, email: info@cnb.cz. Žalobu na pojišťovacího agenta/makléře lze podat u věcně a místně příslušného soudu.

Společnost Credit & Hypo Consult s.r.o. prohlašuje, že je smluvně oprávněna a povinna sjednávat pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a havarijní pojištění pro pojišťovny Allianz pojišťovna, a.s., AXA pojišťovna, a.s., Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Česká pojišťovna a.s., ČSOB Pojišťovna, a.s., člen holdingu ČSOB, Generali Pojišťovna a.s., Hasičská vzájemná pojišťovna, a.s., Kooperativa, pojišťovna, a.s., Slavia pojišťovna, a.s., Triglav pojišťovna, a.s., UNIQA pojišťovna, a.s., Wüstenrot pojišťovna, pobočka pro Českou republiku, a je povinna poskytovat řádnou analýzu nabídky pojišťoven podle § 21 odst. 7 zák. č. 38/2004 Sb.

Na žádost pojistníka mu bude předloženo osvědčení o zápisu společnosti Credit & Hypo Consult s.r.o. do registru pojišťovacích zprostředkovatelů a bude mu sdělen způsob odměňování společnosti Credit & Hypo Consult s.r.o.

  • Sdílet článek:

POJIŠTĚNÍ

Chování účastníků dopravní nehody

 Naprostá většina řidičů, téměř 82 %, v průzkumu uvádí...

POJIŠTĚNÍ

S cizím autem do ciziny, aneb co si v takovém případě ohlídat

Chystáte se na dovolenou firemním vozem, autem z autopůjčovny nebo výkonným bourákem vašeho švagra? S tímto způsobem dopravy se pojí určité administrativní povinnosti. Co zařídit, když se chystáte s cizím autem na dovolenou?

POJIŠTĚNÍ

Jaké zabezpečení proti krádeži auta se vyplatí?

Kromě vynikajícího piva a známého českého skla je naše vlast bohužel známá i vysokým počtem krádeží. V celosvětovém měřítku jsme v první třicítce v počtu ukradených aut. Posvítili jsme si na to, jak by mělo vypadat efektivní zabezpečení proti krádeži auta.

Napište nám