POJIŠTĚNÍ

I. - Historická růže ekonomického myšlení

První díl, našeho postupně připravovaného seriálu o dějinách ekonomie a postupného vývoje, až do dnešního století. Slavné díla, myšlenky, osobnosti, v přehledné formě a dostupné volně ke stažení.

Rozhodli jsem se vám přinést to nejdůležitější z dějin ekonomického oboru a to vše přijemně svěží formou. Postupně se dostaneme od starověku až do 21. století a potom i k samotnému oboru pojišťovnictví.

V našem pilotním díle se podíváme do antického světa, kdy se poprvé vlastně s ekonomii jako slovem setkáváme. Zjistíme, jaký má vlastně ekonomie význám a seznámíme se důkladně s jejím pomyslným zakladatelem.

Doufáme, že se vám naše malé dítko bude líbit. Rádi uvítáme vaše nové podněty, názory, komentáře a připomínky na naší Facebook stránce.

 

  1. díl

>> Pokračovat na 2. díl

  • Sdílet článek:

POJIŠTĚNÍ

Chování účastníků dopravní nehody

 Naprostá většina řidičů, téměř 82 %, v průzkumu uvádí...

POJIŠTĚNÍ

S cizím autem do ciziny, aneb co si v takovém případě ohlídat

Chystáte se na dovolenou firemním vozem, autem z autopůjčovny nebo výkonným bourákem vašeho švagra? S tímto způsobem dopravy se pojí určité administrativní povinnosti. Co zařídit, když se chystáte s cizím autem na dovolenou?

POJIŠTĚNÍ

Jaké zabezpečení proti krádeži auta se vyplatí?

Kromě vynikajícího piva a známého českého skla je naše vlast bohužel známá i vysokým počtem krádeží. V celosvětovém měřítku jsme v první třicítce v počtu ukradených aut. Posvítili jsme si na to, jak by mělo vypadat efektivní zabezpečení proti krádeži auta.

Napište nám