POJIŠTĚNÍ

Dárky a výhody k povinnému ručení

Na tento rok jsme pro naše klienty připravili opravdu bezkonkurenční nabídku. Nejen, že jim pomocí naší kalkulačky povinného ručení...

Na tento rok jsme pro naše klienty připravili opravdu bezkonkurenční nabídku. Nejen, že jim pomocí naší kalkulačky povinného ručení srovnáme nejlepší nabídky na trhu, ale také od nás obdrží sadu výhod a dárků.

Služby a produkty zdarma k povinnému ručení od nás

V průběhu tohoto roku jsme dále rozšířili nabídku odměn a dárků pro vás při využití našich služeb při výběru nejvhodnějšího povinného ručení. Již několik měsíců probíhá akce, při které k uzavřenému a zaplacenému povinnému ručení nad 2000Kč rozdáváme 2x LED žárovky, každá o výkonu 80W, v hodnotě 500Kč. Akce se velmi osvědčila, o čemž zejména svědčí pozitivní reakce spokojených klientů.  

Nyní rozšiřujeme současný balíček výhod o tyto produkty:

Náš klient od nás dostane 100 Kč kredit na hlídané parkování Smile Parking u letiště Václava Havla ke každému uzavřenému a zaplacenému povinnému ručení, které si u nás sjedná.

Dalším bonusem je od nás poukázka v hodnotě 500 Kč na asistenční služby od největší evropské pojišťovny asistečních služeb pro motoristy Europ Assistance. Tato pojišťovna dlouhodobě nabízí na trhu nejlepší pojištění asistenčních služeb motorových vozidel. Jedním z důvodů obliby zákazníky poměr ceny a vysokého pojistné plnění v případě nehody a nadstandardní služby.

Další výhodou pro naše zákazníky je 25% sleva na produkt AUTAČESKY. Tato firma je největší s nejdelší historií na trhu v České republice v úpravě automobilů pro komunikaci v češtině. 

Samozřejmě mimo výše zmíněné akce nabízíme také klasické bonusy k povinnému ručení jako zdarma připojištění pneumatik, pojištění pokut či odškodnění k nehodě.

Jak dárky a slevy získat? 

Pro obdržení LED žárovek je nutné uzavřít a zaplatit povinné ručení v hodnotě nad 2000 Kč a zaslat emailem potvrzení o zaplacení na adresu: info@povinne-ruceni.tv (do předmětu, prosím, uveďte číslo Vaší pojistné smlouvy).

Pro obdržení kreditu 100Kč na parkování Smile Parking u letiště, je nutné kliknout na následující odkaz, který byl vytvořen pro naše klienty a zaregistrovat se - http://www.smileparking.cz/cs/club

Pro získání kreditu 500Kč na asistenční služby pojišťovny Europ Assistance je při nutné zadat - acepovpromo do políčka, které je na sjednávacím formuláři pojišťovny pro tuto slevovou akci na tomto odkazu - http://www.auto-care.cz/form/

Pro získání 25% slevy na produkt AUTAČESKY je nutné při objednání služeb uvést číslo pojistné smlouvy povinného ručení. Následně bude provedena kontrola dle čísel uzavřených smluv v databázi firmy AUTAČESKY.

Děkujeme, že využíváte našich služeb a přejeme mnoho kilometrů bez nehod.

  • Sdílet článek:

POJIŠTĚNÍ

Chování účastníků dopravní nehody

 Naprostá většina řidičů, téměř 82 %, v průzkumu uvádí...

POJIŠTĚNÍ

S cizím autem do ciziny, aneb co si v takovém případě ohlídat

Chystáte se na dovolenou firemním vozem, autem z autopůjčovny nebo výkonným bourákem vašeho švagra? S tímto způsobem dopravy se pojí určité administrativní povinnosti. Co zařídit, když se chystáte s cizím autem na dovolenou?

POJIŠTĚNÍ

Jaké zabezpečení proti krádeži auta se vyplatí?

Kromě vynikajícího piva a známého českého skla je naše vlast bohužel známá i vysokým počtem krádeží. V celosvětovém měřítku jsme v první třicítce v počtu ukradených aut. Posvítili jsme si na to, jak by mělo vypadat efektivní zabezpečení proti krádeži auta.

Napište nám